Sous le Pont 9 september: Someone

Dit jaar is het Sous le pont-concert onder de Meierijbrug op zaterdag 9 september. Koop nu je tickets! Let op: Sous le Pont is een intiem concert, er zijn niet veel plaatsen.

_________________________________

UPDATE: SOLD OUT!

_________________________________

Met veel plezier kondigen we de 2023-editie aan van dit sfeervolle concert op het water!

Someone

Someone is de artiestennaam van Tessa Rose Jackson, een geboren en getogen Amsterdamse met Britse ouders. Haar muzikale opleiding kreeg ze deels in Londen op de BRIT School, waar ook Amy Winehouse en Adele muzieklessen volgden.

Al in 2013 werd ze uitgeroepen tot 3FM Serious Talent. Sindsdien zijn er van haar hand 4 albums verschenen en diverse singles met bijbehorende in de prijzen vallende video’s. Ook componeert Tessa voor film, tv en reclame en maakt grafische kunst. Haar werk is te horen in reclames van o.a. Audi, Google Nexus en Ikea, en in series als HBO’s New Girl en Netflix’ Dear White People.

Op het album ‘Owls’ van februari 2023 liggen parels als ‘I Guess I’m Changing’ en ‘Song For Slowdancing’ bijzonder lekker in het gehoor. Nieuwsgierig naar haar muziek? Ga naar someoneswebsite.com. Of kijk hier:

Tessa is net thuis van een tour met de Engelse band The Veils, en vertrekt na Sous le Pont weer naar Duitsland, Ierland en Engeland voor optredens. Sous le Pont is een uniek en sfeervol intermezzo.

Tickets
Zaterdag 9 september rond de klok van half acht vertrekt de vloot vanuit de Piushaven. Tickets zijn vanaf nu te koop. Zorg dat je er bij bent!
Meer over Sous le Pont >> tilburgahoi.nl/souslepont

Dank!
Ook deze keer wordt Sous le Pont mogelijk gemaakt door medewerking van vele partners. Superbedankt allemaal voor jullie bijdrage!

  • Tapperij Burgemeester Jansen
  • De Kuierlat
  • de duikers Ronald Cornelisse en Rene Hornman
  • en alle vrijwilligers van Stichting Tilburg AHOI
  1. Marjan Scholberg says:

    Ahoi alle medewerkers van Sous le Pont; wat een heerlijke avond! Mooie muziek, gezellige opvarenden, super aardige schipper. Chapeau en tot een volgende keer!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Powered by themekiller.com