Vaartochten voor besloten groepen

Een geslaagd uitstapje op het water met je familie, collega's of vrienden, inclusief schipper die alles van de omgeving weet. Wat wil je nog meer? En ook onze uiteenlopende vaartochten zijn als groepsvaart te boeken. Informeer naar de mogelijkheden en tarieven.

CORONA-MAATREGELEN

Per 1 juni zijn de rondvaarten in aangepaste vorm weer van start gegaan, uiteraard met inachtneming van de geldende coronarichtlijnen. Dat betekent dat de Waterlander, Waterjuffer en Tilia vanaf 1 juni weer door groepen kunnen worden geboekt voor een mooie rondvaart over de Tilburgse wateren!

De tijdelijke aanpassingen houden in:

— Het maximaal passagiersaantal is beperkt*): Waterlander 6 passagiers, Waterjuffer 6 passagiers en Tilia 9 passagiers. De prijs van de Tilia is wegens het beperkte aantal passagiers verlaagd naar dezelfde prijs als de 12 (nu 6)-persoons scheepjes Waterlander en Waterjuffer.
*) mensen die op hetzelfde adres wonen en een gezin zijn, mogen wel dichter bij elkaar en dan kunnen we in onderling overleg uittellen hoeveel meer passagiers er dan op kunnen met inachtneming van de 1,5m tussenafstand tot de andere passagiers.

— De boot wordt voor je gezelschap klaargemaakt door de schipper/bemanning van Tilburg AHOI. Hierbij wacht het gezelschap op de kant op een gepaste afstand van elkaar en van andere mensen.

— Volg altijd de aanwijzingen van de schipper/bemanning op en houdt je aan de richtlijnen van het RIVM (o.a. ook aan boord 1,5 m afstand bewaren, uitgezonderd gezinnen en stelletjes).

— Was je handen voor en na het varen. Tilburg AHOI heeft desinfectiemiddelen. Zorg dat je voor vertrek gebruik maakt van een toilet, thuis of met toestemming bij de horeca.

— Wegens corona-beperkingen kan er bij Stichting Tilburg AHOI geen eten en drinken worden besteld. Je kan zélf eten en drinken meenemen of regelen via een van de horecazaken aan de Piushaven, Ontbijt en lunch bij Bikken en Bakken bijvoorbeeld. Voor het verzorgen van eten en drinken aan boord kunnen alle horecazaken aan de Piushaven worden benaderd. Neem alle afval zelf mee van de boot en gooi dit thuis weg.

— Heeft iemand uit je gezelschap verkoudheidsklachten of koorts, kan deze persoon niet mee varen. Heeft iemand in het gezin van iemand uit je gezelschap koorts of verkoudheidsklachten, kan deze persoon niet mee varen. We doen een dringend beroep op klanten om onze voorwaarden in acht te nemen. Bij twijfel moeten we de boeking helaas annuleren.

— Meer informatie over het varen tijdens corona leest u in ons coronaprotocol. Hierin zijn nauwgezet de aanbevelingen van het RIVM gevolgd om de veiligheid van schippers, bemanning, vrijwilligers en passagiers te waarborgen.

______________________________________________________________________________________________________________________________________________

De open rondvaartscheepjes Tilia, Waterlander en Waterjuffer zijn voor besloten groepen te huur inclusief schipper, ook ’s avonds. Bijvoorbeeld voor je bedrijfsuitje, familie- of vriendenfeest, of kinderfeestje. Je vaart in de Piushaven en/of op het Wilhelminakanaal. Je vaart bijvoorbeeld met een groep van 12 mensen al een uur voor 120,- euro, 2 uur kost 190,- euro.

  • De Tilia is een voormalige groenteschuit. Het scheepje heeft 26 zitplaatsen, maar kan met een beetje inschikken tot 32 mensen vervoeren.
  • De Waterlander, het kleine zusje van de Tilia, is voorzien van een volkomen stille elektrische aandrijving. Hierop kunnen 12 personen meevaren.
  • De Waterjuffer is een anker-aak en meer dan 50 jaar oud. De Waterjuffer is net als de Waterlander een fluisterboot en mag eveneens maximaal 12 passagiers vervoeren.

 

RESERVEREN

RESERVEREN

datum en tijdstip op elk gewenst moment kan je varen, van maart t/m november. Let op: Komende week al de boot in? Bel dan direct 06-25515556!
locatie op elke gewenste plek die geschikt is, op- en afstapplaats in overleg
info info@tilburgahoi.nl of bel 06-25515556

 

1. Er zijn twee vaarroutes:

  • Rechts op het Wilhelminakanaal, de groene route.
  • Links op het Wilhelminakanaal, de route langs de stad door veel bruggen en langs industriële panden.

2. Starten of eindigen met een rondje door de Piushaven, met of zonder uitleg van de schipper.

De schipper kan vertellen over de geschiedenis en huidige ontwikkelingen van de haven en de schepen, en over de natuur. (geen meerprijs) LET OP: Het scheepje de Tilia kan niet onder de draaibrug van de Piushaven door en is daarom afhankelijk van de draaitijden van de brug. Varen met de Tilia inclusief Piushaven rondje start of eindigt daarom altijd op het halve uur. Tijdens het boeken houdt het systeem hier automatisch rekening mee.

3. Tarieven per boot: (het boekingssysteem geeft meteen de totaalprijs) (inclusief schipper en 9% BTW)

Tarieven met corona maatregelen
Let op: Bent u met een paar huishoudens en kunt u daardoor binnen de 1,5 meter afstandsregels met meer dan 12 mensen op de Tilia? Dan betaalt u per persoon meer 10 euro extra.

1e uur 2e uur Elk volgend uur Lege vaartijd of wachttijd
per uur *)
Kan onder de draaibrug door
Tilia >> coronatijd: 9 passagiers
(26 passagiers – 32 maximaal!)

120,00

70,00

40,00

40,00

Nee

Waterjuffer >> coronatijd: 6 passagiers
(max. 12 passagiers)

120,00

€ 70,00

40,00

40,00

Ja

Waterlander >> coronatijd: 6 passagiers
(max. 12 passagiers)

120,00

€ 70,00

40,00

40,00

Ja

*) Voor wachttijd en bij een enkele reis wordt de lege heen- of terugvaart berekend volgens de laagste uurtarief.

Tarieven zonder corona maatregelen
– Tilia (grote boot, 26 passagiers) >> 1e uur €230,  2e uur €110, volgende uren €50,
– Waterlander & Waterjuffer (12 passagiers) >> 1e uur €120, 2e uur €70, volgende uren €40

Stichting Tilburg AHOI is een organisatie zonder winstoogmerk, die zich ten doel stelt de ‘waterkant’ van Tilburg te promoten.

4. Eten en drinken:

U kunt zelf eten en drinken meenemen.

5. We varen met open boten, zodat de waterbeleving optimaal is.

Zorg er dus voor voldoende warm gekleed te zijn. Denk aan een paraplu bij kans op een buitje en bij zon aan goede bescherming. Verder adviseren we schoeisel aan te doen met stroeve zolen.

6. Weer en annuleer-regeling:

Bij onverhoopt slecht weer, aanhoudende harde wind en/of regen, kan in telefonisch overleg kosteloos geannuleerd worden. Als een eventueel reserveprogramma het toelaat, kan met de beslissing het beste worden gewacht tot een paar uur voor vertrek. Een buitje kan worden opgelost met paraplu’s. Het is de ervaring dat dit de pret niet drukt.

7. Meer dan alleen een vaartocht? Maak er een compleet uitje van!

Bekijk onze suggesties om je vaartocht mee te combineren

8. Op- en afstap plaatsen zie je op de kaart. Tijdens het boeken kun je kiezen.

 

Powered by themekiller.com