Varen met een groep

Een geslaagd uitstapje op het water met je familie, collega's of vrienden, inclusief schipper die alles van de omgeving weet. Wat wil je nog meer? En ook onze uiteenlopende vaartochten zijn als groepsvaart te boeken.

>> RESERVEREN <<

De open rondvaartscheepjes Tilia, Waterlander en Waterjuffer zijn voor besloten groepen te huur inclusief schipper, ook ’s avonds. Bijvoorbeeld voor je bedrijfsuitje, familie- of vriendenfeest, of kinderfeestje. Je vaart in de Piushaven en/of op het Wilhelminakanaal. Je vaart bijvoorbeeld met een groep van 12 mensen al een uur voor 120,- euro, 2 uur kost 190,- euro.

  • De Tilia is een voormalige groenteschuit. Het scheepje heeft 26 zitplaatsen, maar kan met een beetje inschikken tot 32 mensen vervoeren.
  • De Waterlander, het kleine zusje van de Tilia, is voorzien van een volkomen stille elektrische aandrijving. Hierop kunnen 12 personen meevaren.
  • De Waterjuffer is een anker-aak en meer dan 50 jaar oud. De Waterjuffer is net als de Waterlander een fluisterboot en mag eveneens maximaal 12 passagiers vervoeren.

 

RESERVEREN

RESERVEREN

datum en tijdstip op elk gewenst moment kan je varen, van maart t/m november. Let op: Komende week al de boot in? Bel dan direct 06 2551 5556 (10 – 17 uur)

locatie op elke gewenste plek die geschikt is, op- en afstapplaats in overleg

info info@tilburgahoi.nl  of bel 06 2551 5556  (10 – 17 uur)

 

1. Er zijn twee vaarroutes:

  • Rechts op het Wilhelminakanaal, de groene route.
  • Links op het Wilhelminakanaal, de route langs de stad door veel bruggen en langs industriële panden.

2. Starten of eindigen met een rondje door de Piushaven, met of zonder uitleg van de schipper.

De schipper kan vertellen over de geschiedenis en huidige ontwikkelingen van de haven en de schepen, en over de natuur. (geen meerprijs) LET OP: Het scheepje de Tilia kan niet onder de draaibrug van de Piushaven door en is daarom afhankelijk van de draaitijden van de brug. Varen met de Tilia inclusief Piushaven rondje start of eindigt daarom altijd op het halve uur. Tijdens het boeken houdt het systeem hier automatisch rekening mee.

3. Tarieven per boot: (ons boekingssysteem geeft meteen de totaalprijs) (inclusief schipper en 9% BTW)

  • Waterlander & Waterjuffer (max. 12 passagiers)
1e uur: 2e uur: 3+ uur:
 max. 12 passagiers 120,- 70,- 40,-

 

  • Tilia (max. 26 passagiers), prijs wordt aangepast aan werkelijk aantal passagiers.
 Tilia 1e uur: 2e uur: 3+ uur:
 19-26 passagiers 230,- 110,- 50,-
 18 passagiers 210,- 110,- 50,-
 17 passagiers 195,- 110,- 50,-
 16 passagiers 180,- 110,- 50,-
 15 passagiers 165,- 110,- 50,-
 14 passagiers 150,- 100,- 50,-
 13 passagiers 135,- 85,- 50,-

 

Stichting Tilburg AHOI is een organisatie zonder winstoogmerk, die zich ten doel stelt de ‘waterkant’ van Tilburg te promoten.

4. Eten en drinken:

U kunt zelf eten en drinken meenemen.
Let op: alcoholische dranken staan wij toe, maar dronkenschap en overmatig drankgebruik niet. Stichting Tilburg AHOI behoudt zich het recht voor om in voorkomende gevallen een vaart af te breken of te annuleren.

5. We varen met open boten, zodat de waterbeleving optimaal is.

Zorg er dus voor voldoende warm gekleed te zijn. Denk aan een paraplu bij kans op een buitje en bij zon aan goede bescherming. Verder adviseren we schoeisel aan te doen met stroeve zolen.

6. Weer en annuleer-regeling:

Bij onverhoopt slecht weer, aanhoudende harde wind en/of regen, kan in telefonisch overleg kosteloos geannuleerd worden. Als een eventueel reserveprogramma het toelaat, kan met de beslissing het beste worden gewacht tot een paar uur voor vertrek. Een buitje kan worden opgelost met paraplu’s. Het is de ervaring dat dit de pret niet drukt.

7. Meer dan alleen een vaartocht? Maak er een compleet uitje van!

Bekijk onze suggesties om je vaartocht mee te combineren

8. Op- en afstap plaatsen zie je op de kaart. Tijdens het boeken kun je kiezen.

 

Powered by themekiller.com