Geen fijner plek om een terrasje te pikken of hapje te eten dan de Piushaven!

 

Burgemeester Jansen
Burgemeester JansenHet café bevindt zich in het eerste pand dat destijds aan de haven gebouwd werd, Café Havenzicht. Inmiddels heet het café Burgemeester Jansen, genoemd naar de burgemeester in wiens ambtstermijn de Tilburgse haven er na 150 jaren bakkeleien eindelijk gekomen is. Tapperij Burgemeester Jansen is een sfeervol, gezellig praatcafé voor een breed publiek, waar heel veel verschillende soorten bier en wijn geschonken worden. Er is een kleine kaart met soep en hapjes. (T)

Eethuis Twintig
Sla je krantje open, neem een goede kop koffie, heerlijk glas wijn of geniet van een uitgebreide lunch of diner Eethuis Twintig voelt niet alleen als thuiskomen, het is thuiskomen. Of je nou alleen, samen met vrienden en familie komt: ieder moment van de dag ontvangen wij je met open armen. (T)

Shinzo
De beste sushi aan de haven! Neem de tijd in de sushilounge om alle hapjes van de kaart uit te proberen. Altijd gezellig druk.

Bikken & BakkenBikkenBakken
De bakker die ook op zondag bakt. Bikken & Bakken is een nieuwe variant van de traditionele bakkerij waarin alles draait om beleving. Ga eens proeven, het loont de moeite! (T)

Jaxx Marina
Bij JAXX Marina beleeft u de Mediterraanse sfeer aan de Piushaven. U kunt genieten van onze Franse keuken met Aziatische invloeden. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en wij selecteren onze leveranciers daarom zorgvuldig. Tot ziens! (T)

GOOD | MOOD
Wij openen elke dag de deuren met een lach en in een GOOD | MOOD! Aandacht voor elkaar, genieten van culinaire gerechten en een gezellige sfeer staan bij ons centraal. Een lekkere lunch, uitgebreid dineren, lekker borrelen met oesters, een luxe borrelplank of bourgondische bitterballen, bij ons kan het allemaal. Wees welkom bij GOOD | MOOD Piushaven! (T)

Porto koffie en ijs
Een ijsje eten aan de waterkant, dat kan dankzij Porto. Je kan hier terecht voor de heerlijkste koffie, ijssoorten, broodjes en gebak. (T)

Harboury
Harboury is een restaurant waar je culinair verrast wordt met heerlijke gerechten en bijzondere combinaties. Kom genieten van het plezier dat chef-kok Hein beleeft aan het ontdekken van nieuwe smaakcombinaties, en word in de watten gelegd door gastvrouw Marly. Thuiskomen! (T)

De Visserij
In De Visserij geniet je van allerlei soorten vis: van fruits de mer tot fish & chips. De avond sluit je gezellig af met een borrel in Het Kleine Cafe. Open op vrijdag en zaterdag. (T)

Villa Pastorie
VillaPastorieVilla Pastorie is als het ware de huiskamer van het havengebied. Het is een bed & breakfast, restaurant, terrastuin, borrelplek: op Villa Pastorie is niet één stempel te drukken. En eigenlijk is dat ook niet waar het om draait. Bijzonder overnachten, lekker eten, verrassen: dáár gaat het om.

Combineer ook eens ontspannen bij de villa met ontspannen op het water. Huur bij Villa Pastorie de mooie sloep ‘Une Belle Histoire’. Deze sloep met kapitein heeft ruimte voor maximaal 7 personen. (T)

Club Jolie
Lekker eten en drinken en genieten van elkaar. (T)

RAK
Restaurant RAK heeft een moderne internationale keuken op hoog niveau in een warme en toegankelijke entourage. Met een menu van de chef Giel van Schaaijk en een wijnkaart die op zichzelf al een bezoek waard is, hopen we jullie te mogen verwelkomen aan de Piushaven en te laten genieten van alles wat RAK te bieden heeft. (T)

Stadsbrouwerij013 Stadsbrouwerij013
Medio 2018 opende brouwerij en proeflokaal Stadsbrouwerij013 aan de Piushaven. In het monumentale pand van voormalig graanhandel van Loon zijn 20 biertaps gevuld met zowel eigen bieren als lokale bieren. En ook op de uitgebreide menukaart valt heel wat lokaals te ontdekken. (T)

De Albatros 2.0
Een bijzondere en sfeervolle gelegenheid op het water van de Piushaven is de boot de Albatros 2.0, onderdeel van Stadsbrouwerij 013. In het sfeervol ingerichte ruim van dit historisch binnenvaartschip (een ‘Friese Maatkast’) kunt u terecht voor privé- of zakelijke feesten, borreluurtjes, bijeenkomsten, recepties en koffietafels.

Boot013
Boot013 biedt een unieke en onderscheidende beleving in de Tilburgse Piushaven. Ons prachtige restaurant staat niet op het land, maar drijft samen met ons terras op het water. Boven de waterspiegel worden heerlijke lunches en diners geserveerd, deze worden voornamelijk bereid op onze Big Green Eggs. (T)

Té Gekke Etentjes
Te Gekke Etentjes: eten én activiteiten te boeken op bijzondere plekken in en om de haven. Beleef bijvoorbeeld een Eilanddiner met vooraf een workshop zelfverdediging met eetstokjes. Of ga op de culturele toer met de museumhavenwandeling met daarna heerlijk eten op de boot of in het weiland in Moerenburg. Ook workshops bij Fablab en La Poubelle zijn mogelijk. Bijna al deze etentjes worden georganiseerd in samenwerking met Tilburg te Water en zijn voor groepen vanaf 10 personen.

 

(T) = terras!

 

Powered by themekiller.com