Geen fijnere plek om een terrasje te pikken of hapje te eten dan de Piushaven!

 

Burgemeester Jansen >>
Burgemeester JansenHet café bevindt zich in het eerste pand dat destijds aan de haven gebouwd werd, Café Havenzicht. Inmiddels heet het café Burgemeester Jansen, genoemd naar de burgemeester in wiens ambtstermijn de Tilburgse haven er na 150 jaren bakkeleien eindelijk gekomen is. Tapperij Burgemeester Jansen is een sfeervol, gezellig praatcafé voor een breed publiek, waar heel veel verschillende soorten bier en wijn geschonken worden. Er is een kleine kaart met soep en hapjes. (T)

Shinzo >>
De beste sushi aan de haven! Neem de tijd in de sushilounge om alle hapjes van de kaart uit te proberen. Altijd gezellig druk.

Bikken & Bakken >>BikkenBakken
De bakker die ook op zondag bakt. Bikken & Bakken is een nieuwe variant van de traditionele bakkerij waarin alles draait om beleving. Ga eens proeven, het loont de moeite! (T)

Jaxx Marina >>
Bij JAXX Marina beleeft u de Mediterraanse sfeer aan de Piushaven. U kunt genieten van onze Franse keuken met Aziatische invloeden. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en wij selecteren onze leveranciers daarom zorgvuldig. Tot ziens! (T)

GOOD | MOOD >>
Wij openen elke dag de deuren met een lach en in een GOOD | MOOD! Aandacht voor elkaar, genieten van culinaire gerechten en een gezellige sfeer staan bij ons centraal. Een lekkere lunch, uitgebreid dineren, lekker borrelen met oesters, een luxe borrelplank of bourgondische bitterballen, bij ons kan het allemaal. Wees welkom bij GOOD | MOOD Piushaven! (T)

Porto koffie en ijs >>
Een ijsje eten aan de waterkant, dat kan dankzij Porto. Je kan hier terecht voor de heerlijkste koffie, ijssoorten, broodjes en gebak. (T)

Harboury >>
Harboury is een restaurant waar je culinair verrast wordt met heerlijke gerechten en bijzondere combinaties. Kom genieten van het plezier dat chef-kok Hein beleeft aan het ontdekken van nieuwe smaakcombinaties, en word in de watten gelegd door gastvrouw Marly. Thuiskomen! (T)VillaLaVida

Villa la Vida >>
Villa la Vida is een bed & breakfast, restaurant, terrastuin, borrelplek: op Villa la Vida is niet één stempel te drukken. En eigenlijk is dat ook niet waar het om draait. Bijzonder overnachten, lekker eten, verrassen: dáár gaat het om. (T)

RAK >>
Restaurant RAK heeft een moderne internationale keuken op hoog niveau in een warme en toegankelijke entourage. Met een menu van de chef Giel van Schaaijk en een wijnkaart die op zichzelf al een bezoek waard is, hopen we jullie te mogen verwelkomen aan de Piushaven en te laten genieten van alles wat RAK te bieden heeft. (T)

Stadsbrouwerij013 >> Stadsbrouwerij013
Medio 2018 opende brouwerij en proeflokaal Stadsbrouwerij013 aan de Piushaven. In het monumentale pand van voormalig graanhandel van Loon zijn 20 biertaps gevuld met zowel eigen bieren als lokale bieren. En ook op de uitgebreide menukaart valt heel wat lokaals te ontdekken. (T)

De Albatros 2.0 >>
Een bijzondere en sfeervolle gelegenheid op het water van de Piushaven is de boot de Albatros 2.0, onderdeel van Stadsbrouwerij 013. In het sfeervol ingerichte ruim van dit historisch binnenvaartschip (een ‘Friese Maatkast’) kunt u terecht voor privé- of zakelijke feesten, borreluurtjes, bijeenkomsten, recepties en koffietafels.de

Té Gekke Etentjes >>
Te Gekke Etentjes: eten én activiteiten te boeken op bijzondere plekken in en om de haven. Beleef bijvoorbeeld een Eilanddiner met vooraf een workshop zelfverdediging met eetstokjes. Of ga op de culturele toer met de museumhavenwandeling met daarna heerlijk eten op de boot of in het weiland in Moerenburg. Ook workshops bij Fablab en La Poubelle zijn mogelijk. Bijna al deze etentjes worden georganiseerd in samenwerking met Tilburg AHOI en zijn voor groepen vanaf 10 personen.

 

(T) = terras!

 

Powered by themekiller.com