Sous le Pont: varende concerten

Laten we 'Sous le Pont' maar heel onbescheiden de meest bijzondere concertlocatie van Nederland noemen. Kom maar eens luisteren!

_________________________________

UPDATE: SOLD OUT!

_________________________________

 

Publiek en artiest(en) vertrekken samen vanuit de Piushaven. De Tilia vaart met een vloot kleine scheepjes naar een ongewone concertlocatie: onder het ongebruikte viaduct van de Meierijbaan. In de scheepjes geniet u ‘Sous le Pont’ bij zonsondergang van een prachtig akoestisch optreden in een zeer bijzondere sfeer. Vervolgens nog een mooie nachtelijke terugvaart naar de Piushaven. Let op: deze brugconcerten raken snel uitverkocht, reserveer op tijd!

Bekijk ons archief van de Sous-le-Pont-concerten van afgelopen jaren.

 

>> 9 september 2023: Someone

Foto: Bibian Bingen

Someone is de artiestennaam van Tessa Rose Jackson, een geboren en getogen Amsterdamse met Britse ouders. Haar muzikale opleiding kreeg ze deels in Londen op de BRIT School, waar ook Amy Winehouse en Adele muzieklessen volgden.

Al in 2013 werd ze uitgeroepen tot 3FM Serious Talent. Sindsdien zijn er van haar hand 4 albums verschenen en diverse singles met bijbehorende in de prijzen vallende video’s. Ook componeert Tessa voor film, tv en reclame en maakt grafische kunst. Haar werk is te horen in reclames van o.a. Audi, Google Nexus en Ikea, en in series als HBO’s New Girl en Netflix’ Dear White People.

Op het album ‘Owls’ van februari 2023 liggen parels als ‘I Guess I’m Changing’ en ‘Song For Slowdancing’ bijzonder lekker in het gehoor. Nieuwsgierig naar haar muziek? Ga naar someoneswebsite.com. Of kijk hier:

Tessa is net thuis van een tour met de Engelse band The Veils, en vertrekt na Sous le Pont weer naar Duitsland, Ierland en Engeland voor optredens. Sous le Pont is een uniek en sfeervol intermezzo.

data  9 september 2023
tijd   ontvangst & instappen 19:00 uur, terug rond 21:45 uur
startlocatie  Burgemeester Jansen, Piushaven 22
prijs   € 25,- voor concert & vaartocht
tickets   KLIK HIER OM TE BESTELLEN

 

Dank!
Ook deze keer wordt Sous le Pont mogelijk gemaakt door medewerking van vele partners. Superbedankt allemaal voor je bijdrage: Tapperij Burgemeester Jansen, De Kuierlat, de duikers Ronald Cornelisse en Rene Hornman, en alle vrijwilligers van Stichting Tilburg AHOI!

 

Powered by themekiller.com