Sous le Pont: varende concerten

Laten we 'Sous le Pont' maar heel onbescheiden de meest bijzondere concertlocatie van Nederland noemen. Kom maar eens luisteren!

2022: zaterdagavond 27 augustus!
Meld je aan voor de nieuwsbrief om als eerste kaartjes te kunnen bemachtigen.

 

Publiek en artiest(en) vertrekken samen vanuit de Piushaven. De Tilia vaart als moederschip met daarachter een lange sleep roeiboten naar een ongewone concertlocatie: onder het ongebruikte viaduct van de Meierijbaan. In de scheepjes geniet u ‘Sous le Pont’ bij zonsondergang van een prachtig akoestisch optreden in een zeer bijzondere sfeer. Daarna volgt nog een mooie nachtelijke terugvaart naar de Piushaven. Let op: deze brugconcerten raken snel uitverkocht, reserveer op tijd!

Bekijk ons archief van de Sous-le-Pont-concerten van afgelopen jaren.

Bijzonder extraatje: onder het motto ‘Sous le Pont… to De Pont!’ geeft de instapkaart van dit varende concert gratis toegang tot het museum voor hedendaagse kunst De Pont.

 

Meest recente concert:

>> 12 sept. 2020: Ruud Hermans, winnaar van ‘The Voice Senior’, met Eric Coenen en Joost van Es

Velen kenden Ruud Hermans al van zijn vertrouwde stemgeluid op de radio. Zo presenteerde Ruud Hermans (foto: Patricia Fotografeert)hij jarenlang o.a. ‘Het Theater Van Het Sentiment’ en ‘Country Time’ voor KRO. Daarnaast was Ruud al sinds de 70-er jaren een gewaardeerde singer-songwriter in de Nederlandse country-scene door de hit ‘Somewhere Between’ met zijn band ‘The Tumbleweeds’.

In 2019 kreeg zijn carrière nieuwe glans op het podium van ‘The Voice Senior’. Tijdens de 1e uitzending van ‘The Voice Senior’ liet Ruud al een verpletterende indruk achter, en dit bleef hij doen tot en met de finale.

Vanaf september 2020 staat Ruud met ‘BACK IN TOWN’ in de theaters. Hij speelt eigen songs, ‘covers die er toe doen’ en een aantal Americana/country klassiekers. Maar voordat zijn theatertour goed los gaat, speelt Ruud met bassist Eric Coenen en violist Joost van Es 12 september op het water tijdens ‘SOUS LE PONT’. Een unieke kans dus!
>> website Ruud Hermans

 

data  27 augustus 2022
tijd   ontvangst & instappen 19:30 uur, terug rond 22:00 uur
startlocatie  Burgemeester Jansen, Piushaven 22
richtprijs   € 25,- voor concert, vaartocht en gratis toegang museum De Pont

Powered by themekiller.com