Sous le Pont: varende concerten

Laten we 'Sous le Pont' maar heel onbescheiden de meest bijzondere concertlocatie van Nederland noemen. Kom maar eens luisteren!

Publiek en artiest(en) vertrekken samen vanuit de Piushaven. De Tilia vaart met een vloot kleine scheepjes naar een ongewone concertlocatie: onder het ongebruikte viaduct van de Meierijbaan. In de scheepjes geniet u ‘Sous le Pont’ bij zonsondergang van een prachtig akoestisch optreden in een zeer bijzondere sfeer. Vervolgens nog een mooie nachtelijke terugvaart naar de Piushaven. Let op: deze brugconcerten raken snel uitverkocht, reserveer op tijd!

Bekijk ons archief van de Sous-le-Pont-concerten van afgelopen jaren.

Bijzonder extraatje: Onder het motto ‘Sous le Pont… to De Pont!’ geeft de instapkaart van dit varende concert 1 persoon gratis toegang tot het museum voor hedendaagse kunst De Pont (geldig heel 2022).

 

>> 27 aug. 2022: Nele Needs a Holiday – UITVERKOCHT!

Nele Needs A Holiday is het muzikale alter-ego van Nele Van den Broeck, een Belgische zangeres, componist, actrice, regisseur, columnist en auteur. Een echt multi-talent!

Nele is een tragikomische songschrijver die probeert uit te zoeken waar ze de handleiding van het leven gelegd heeft. Nele onderneemt voortdurend pogingen de onbegrijpelijke warboel genaamd menselijke relaties te ontcijferen. Dat levert hilarische liedjes vol zelfrelativering op. Kijk hier maar >> youtube.com

 

data  27 augustus 2022
tijd   ontvangst & instappen 19:30 uur, terug rond 22:00 uur
startlocatie  Burgemeester Jansen, Piushaven 22
richtprijs   € 25,- voor concert, vaartocht en gratis toegang museum De Pont
tickets   bestellen

 

Dank!
Ook deze keer wordt Sous le Pont mogelijk gemaakt door medewerking van vele partners. Superbedankt allemaal voor je bijdrage: Tapperij Burgemeester Jansen, De Kuierlat, Museum De Pont, de duikers Ronald Cornelisse en Rene Hornman, en alle vrijwilligers van Stichting Tilburg AHOI!

 

Powered by themekiller.com