Varen op gLoBe-festival 27 augustus

Op zondag 27 augustus is het weer te doen in Loven-Besterd. Door de hele wijk zijn er activiteiten onder de noemer 'Geweldig Loven-Besterd'. En wij gaan natuurlijk met je varen!

Tilburg AHOI ligt langszij aan de Lovense Kanaaldijk. Elk heel uur van 13 tot 17 uur is er een afvaart. Zo zie je de kanaalarm Loven een keer vanaf het water. Zeker zo leuk.

>> Meer info: soeq.nl/q/gelukkig-loven-besterd-globe

“Al 2 jaar een groot succes, en ook dit jaar weer tijdens buurtfestival gLoBe: ieder uur een gratis rondvaart door Tilburg AHOI over het kanaal en door de industriehaven, muzikaal omlijst door troubadour John Meulendijks.

Mis het niet op zondag 27 augustus. Vertrek vanaf de kade aan de Lovense Kanaaldijk (t.o. Van der Wegen) om 13:00 – 14:00 – 15:00 – 16:00 – 17:00 uur.

Tijdens het wachten kun je genieten en lachen met het duo Lang & Gelukkig (Peer de Graaf & Michael Breukers). Ook al 2 jaar een groot succes!”

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Powered by themekiller.com