26 mei Sur le Ponton: Het Rosenberg Trio

Zaterdagavond 26 mei speelt Het Rosenberg Trio de sterren van de Piushaven-hemel 'Sur le Ponton'. Dus op het ponton. Het voorprogramma wordt verzorgd door Maurice Leenaars. Tot dan!!!

Het beroemde Rosenberg Trio speelt op een drijvend podium in de Piushaven. Publiek kan zowel vanaf de kant, maar ook in bootjes genieten van dit bijzonder sfeervolle concert. Vanaf 19 uur is het terrein rondom de korte havenarm van de Piushaven open, om 20 uur start het voorprogramma met flamenco-gitarist Maurice Leenaars en percussionist Ron van Holland. Na de pauze steekt het Rosenberg Trio van wal met de Gipsy-jazz waarmee deze Nederlandse muzikanten de wereld hebben veroverd. Na het concert kan nog worden nagenoten op en langs het water. Het concert wordt georganiseerd door Stichting Thuishaven Tilburg en is mogelijk dankzij sponsoring en de kaartverkoop.

Kaarten koopt u bij KadeLiving (Havendijk 71) of bij de ingang van het concertterrein. Eerder online bestelde kaarten zijn af te halen bij KadeLiving en bij de ingang van het concert. Bij KadeLiving kunt u niet pinnen.

>> Kom je met eigen bootje? -> €7,50 p.p.
>> Kom je met eigen stoel/kussen voor een plaatsje op de kade? -> €10,-
>> Kaartje voor zitplaats op stoel op de vlonders? -> €12,50
>> UITVERKOCHT – Kaartje zitplaats in een van onze bootjes? -> €15,-

Piushavenvrijwilligers van 2017 en 2018 en Vrienden van de Thuishaven krijgen bij KadeLiving 25% korting op hun kaartje.

Let op:
– Het is niet toegestaan eigen drank mee te nemen. Er is een bar. Bij een zitplaats op een boot bestelt u direct drankpakketten mee.
– Het terrein gaat om 19:00 uur open.
– Paraplu’s zijn niet toegestaan in verband met het zicht.
– Bootzitplaats? De uiterlijke instaptijd is 19:45 uur.
– Komt u met een eigen bootje? Alleen lage open bootjes zijn toegestaan.
– Gekochte kaartjes kunnen niet worden geretourneerd.

‘Sur le Ponton… to De Pont!’ dit kaartje geeft u na het concert eenmalig gratis toegang tot het museum voor hedendaagse kunst De Pont.Rosenberg trio

MAURICE LEENAARS, foto: Anne-Marie van der Gouw

MAURICE LEENAARS, foto: Anne-Marie van der Gouw

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het Rosenberg Trio

Het Rosenberg Trio is Nederlands meest bekende jazztrio, bestaande uit de gitaristen Stochelo Rosenberg,  Nous’che Rosenberg en Nonnie Rosenberg. Hun inspiratie is Django Reinhardt, de legendarische Sinti-gitarist van de jaren 30. Het Rosenberg Trio’s genre wordt omschreven als Jazz Manouche of Gypsy Swing.

Maurice Leenaars en Ron van Holland

De Tilburgse flamencogitarist Maurice Leenaars vormt voor deze gelegenheid een duo met Ron van Holland, een van de beste flamenco-percussionisten van Nederland. Maurice Leenaars is op zijn beurt een van de beste flamencogitaristen, dus een topduo is geboekt.

Maurice speelt zoals gebruikelijk zijn eigen composities en improvisaties. Hij heeft met uiteenlopende artiesten het podium gedeeld, en was meerdere malen te gast op een van de Piushavenfestivals, waar hij ook eens een duet deed met Guus Meeuwis. Meer informatie over Maurice vindt je op www.mauriceleenaars.com.

 

  1. Pingback: Tilburg te Water

Comments are closed.

Powered by themekiller.com