Sous le pont: Hermine Deurloo en Maarten van der Grinten

Melancholische klanken uit verre landen. Kom 3 juni genieten van de sfeer, neergezet door haar mondharmonica en zijn gitaar.

Gefascineerd door de klank van de chromatische mondharmonica verruilde Hermine Deurloo haar altsaxofoon voor dit kleine instrumentje. En met succes: inmiddels trad ze op met artiesten uiteenlopend van Trijntje Oosterhuis tot het Metropole Orkest, en tourde ze meermalen in Amerika, China en Japan. Onlangs speelde ze met Mike Boddé in Podium Witteman en was ze te gast bij Pauw. Zelfs als u haar naam nog niet kent, kent u haar geluid. Deurloo geeft in reclames een bekende rookworst net dat beetje extra pit. Met Maarten van der Grinten speelt Hermine een mengeling van melancholieke liedjes uit allerlei landen, van Afrika tot Brazilië, waarbij de effecten en loops van de gitaar de associatie met filmmuziek nog versterken.

>> website Hermine Deurloo

Maarten van der Grinten is een van de bekendste jazzgitaristen van Nederland. Hij begaf zich op allerlei avontuurlijke muzikale paden in samenwerking met onder andere Mathilde Santing en de Libanese zangeres Rima Khcheich. Hij weet zeer diverse klanken en sferen uit zijn gitaren te halen en is een meester in het opnieuw interpreteren van bekende standards.

>> website Maarten van der Grinten

Maarten van der Grinten

Maarten van der Grinten

 

Kaartjes kopen?
Een plek in de boot kost 19,50 p.p. (incl. concert, vaartocht, 1 consumptie en gratis toegang museum De Pont, excl 0,99 reserveringskosten).

kaarten kopen >> kies eerst de juiste datum

Meer informatie

Je mag zoals bij alle eerdere Sous le Ponts je eigen kussentje, dekentje en een lantaarn of kaarsje in een glazen pot meenemen.

Hermine Deurloo door Merlijn Doomernik

Hermine Deurloo door Merlijn Doomernik

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Powered by themekiller.com