Verslag NLdoet Piushaven schoonmaakdag 16 maart 2019

Stichting Thuishaven Tilburg is alle vrijwilligers ontzettend dankbaar die vanmorgen meegeholpen hebben bij de schoonmaakactie van de Piushaven! Het was leuk om samen te werken, ondanks het natte en grijze weer.

Wel 65 mensen in de leeftijd van 0-80+ wilden het snertweer trotseren om de natuur in en om de haven schoon te maken. Er is een berg werk verzet! We kunnen de Piushaven weer door een ringetje halen. Naast een grote berg afvalzakken met kleine rotzooi van de oevers, kwamen er vandaag een kinderfietsstoeltje en een winkelwagentje uit het water. Ook onze Piushaven-wethouder Berend kwam helpen de steigers een beurt te geven. De afsluitende en verwarmende lunch op de Albatros met homemade soep van Marijke was welverdiend!

De supermarkt heeft hun karretje inmiddels terug. Het afval wordt afgevoerd door de Diamant groep.

NLdoet oogst 2019-03-16

Met dank aan de gemeente Tilburg, diamantgroep, Bakker Kouwenberg, de Stadsbrouwerij, de Gezamelijke Horeca Piushaven… en de vele vrijwilligers in de organisatie en de uitvoering!
En niet te vergeten Werkgroep Moerenburg voor materialen, en Verrijk je Wijk & Piushaven levend Podium voor financiële ondersteuning.

NLdoet oogst 2019-03-16

 

 1. Bram Heinen says:

  Geachte stichting Tilburg te water,

  Ik krijg geen telefonisch contact met u via het telefoonnummer 06 25515556.

  Met vriendelijke groet,

  Bram Heinen

  • Tilburg te Water says:

   Hallo Bram, ik hoop dat er inmiddels wel contact geweest is met Caroline?
   Groetjes, Yvonne

Comments are closed.

Powered by themekiller.com