Sous le Pont 27 augustus: Nele Needs A Holiday

Er komt een concert onder de Meierijbrug aan! Vanaf nu zijn de tickets in de verkoop. Let op: Sous le Pont is een intiem concert, er zijn niet veel plaatsen.

Ook Sous le Pont start weer op na 2 jaar corona-stilstand. Met veel plezier kondigen we de enige 2022-editie aan van dit sfeervolle concert op het water.

Nele Needs A Holiday
Nele Needs A Holiday is het muzikale alter-ego van Nele Van den Broeck, een Belgische zangeres, componist, actrice, regisseur, columnist en auteur. Een echt multi-talent!

Nele is een tragikomische songschrijver die probeert uit te zoeken waar ze de handleiding van het leven gelegd heeft. Nele onderneemt voortdurend pogingen de onbegrijpelijke warboel genaamd menselijke relaties te ontcijferen. Dat levert hilarische liedjes vol zelfrelativering op. Kijk hier maar >> youtube.com

Tickets
Zaterdag 27 augustus rond de klok van 8 uur vertrekt de vloot vanuit de Piushaven. Tickets zijn vanaf nu te koop. Zorg dat je er bij bent!
Meer over Sous le Pont >> tilburgahoi.nl/souslepont

Onder het motto ‘Sous le Pont, to De Pont’ geeft de instapkaart 1 persoon gratis toegang tot museum voor Hedendaagse Kunst De Pont (geldig heel 2022). Stichting Tilburg AHOI is trots op deze fijne samenwerking.

Dank!
Ook deze keer wordt Sous le Pont mogelijk gemaakt door medewerking van vele partners. Superbedankt allemaal voor je bijdrage: Tapperij Burgemeester Jansen, De Kuierlat, Museum De Pont, de duikers Ronald Cornelisse en Rene Hornman, en alle vrijwilligers van Stichting Tilburg AHOI!

 

Powered by themekiller.com