GEANNULEERD – Serenade voor 99-jarige Piushaven

CODE REGEN - Dit betekent dat vanwege het natte weer de muzikanten helaas niet op het water gaan spelen. Wij vragen u zelf een muziekje op te zetten en te proosten 🥂 op de jarige haven.

_____________________________________________________________________

GEANNULEERD – Komende maandag 4 april 19:00 uur kun je van de kade meegenieten van een varende hulde aan de haven.

Aanstaande maandag 4 april is het exact 99 jaar geleden dat de Piushaven en het volledige Wilhelminakanaal werden geopend. Goede reden dus om op maandagavond 4 april, ‘onze’ hoogbejaarde thuishaven in een muzikaal zonnetje te zetten. Onder leiding van Hans Sparla verzorgen 8 leden van jazzworkshop ‘De Sjop’ van het Factorium om 19 uur een klinkende hulde, varend door de haven.

In 2023 viert de Piushaven dus haar 100e verjaardag. In de zomer (5 & 6 augustus) wordt dan een groots havenfeest georganiseerd door Stichting Thuishaven Tilburg.

De serenade is een idee van John la Haye, al 30 jaar betrokken bij de ontwikkeling van de Piushaven. Bandleider Hans Sparla haakte meteen enthousiast in op zijn verzoek. Dank ook aan rondvaartstichting Tilburg AHOI die voor deze mooie gelegenheid hun klassieke open veilingschuit Tilia ter beschikking stelt.

Iedereen is uitgenodigd om op maandagavond 4 april om 19 uur van de serenade te komen meegenieten… en een glas te heffen op de jarige Piushaven. Dus kom lekker luisteren!  Enige spelbreker zou nat weer kunnen zijn.

Meer info: John la Haye, 06-41196467

1930

Powered by themekiller.com