Piushaven Natuurschoonmaakdag

Meld je aan voor de Natuurschoonmaakdag Piushaven tijdens NLdoet op 11 maart 2023

Stichting Thuishaven Tilburg zet de traditie ook dit jaar weer voort: we gaan de natuur in de Piushaven schoonmaken op de zaterdag van NLdoet. Vele handen maken licht werk! Dus meld je ook aan via de website van NLdoet.

Op zaterdag 11 maart willen we de kaden en oevers van de Piushaven en aangrenzende delen van het Wilhelminakanaal ontdoen van zwerfvuil. Ook frissen we het havenmeubilair op. Deze klus staat op de website van NLdoet. Iedereen die van de haven houdt en/of lekker samen met een groep mensen buiten bezig wil zijn, kan meehelpen! Alle leeftijden zijn welkom. Kinderen kunnen ook meedoen, maar dan wel samen met én onder begeleiding en verantwoordelijkheid van een ouder of verzorger.

Coronaproof
Net als vorig jaar is er, gezien de coronabeperkingen, geen gezamenlijke start en afsluiting samen met alle deelnemers. We werken ook nu met starttijdslots waardoor we de deelnemers spreiden.

De eerste groep start om 9:00 uur met thee/koffie en wat lekkers, de laatste groep om ca. 10:30 uur. De eerste groep is dan rond 11:30 uur klaar, de laatste groep rond 13:00 uur. Afsluitend krijg je bij de vertreklocatie nog broodjes en een lekkere kop soep aangeboden.

Locatie Havendijk/Betuwestraat
Net als vorig jaar starten we bij het grasveldje langs de Havendijk tussen het viaduct van de Ringbaan Oost en de Betuwestraat. Daar kunnen we coronaproof werken en steeds 1,5 meter afstand houden.

Op tijd inschrijven
Om de dag goed te kunnen organiseren, vragen we je om alsjeblieft vooraf in te schrijven, liefst nog vóór 5 maart. Je krijgt dan woensdag 9 maart een e-mail met het tijdslot waarin je bent ingedeeld.

Aanmelden doe je via de website van NLdoet. We zien je de 12e graag!

 

 

Powered by themekiller.com