Piushaven Natuurschoonmaakdag 11 maart

Meld je aan voor de Natuurschoonmaakdag Piushaven tijdens NLdoet op 11 maart 2023.

Stichting Thuishaven Tilburg zet de traditie ook dit jaar weer voort: we gaan de natuur in de Piushaven schoonmaken op de zaterdag van NLdoet. Vele handen maken licht werk! Dus meld je ook aan via de website van NLdoet.

Op zaterdag 11 maart willen we de kaden en oevers van de Piushaven en aangrenzende delen van het Wilhelminakanaal ontdoen van zwerfvuil. Ook frissen we het havenmeubilair op. Deze klus staat op de website van NLdoet.

Dit jaar gaan we extra ons best doen, want in 2023 bestaan de Piushaven en het Wilhelminakanaal 100 jaar. Dat gaan we 5 en 6 augustus groots vieren met een fantastisch havenfeest. Dan moet de Piushaven er natuurlijk pico bello uitzien voor de schippers van de 100 historische schepen die dan naar de Piushaven komen en voor de ca. 75.000 bezoekers van het havenfeest.

Iedereen die van de haven houdt en/of lekker samen met een groep mensen buiten bezig wil zijn, kan meehelpen! Alle leeftijden zijn welkom. Kinderen kunnen ook meedoen, maar dan wel samen met én onder begeleiding en verantwoordelijkheid van een ouder of verzorger.

 

Locatie Havendijk/Betuwestraat
Net als vorig jaar starten we om 09:00 uur bij het grasveldje langs de Havendijk tussen het viaduct van de Ringbaan Oost en de Betuwestraat.

Aanmelden doe je via de website van NLdoet. We zien je de 11e graag!

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Powered by themekiller.com