Sous le Pont: Trio Gasn-singer

Op zaterdag 3 september kan je getuigen zijn van een bijzonder concert Sous le Pont: het trio Gasn-singer. Joodse volksmuziek onder de brug, met viool en mandoline. Dat klinkt als een klok!

Gasn-singer verzorgt het derde en tevens laatste varende concert Sous le Pont van dit seizoen. Op het moment dat de ondergaande zon de waterspiegel kust, steken de Gasn-singer van wal! Het trio brengt joodse muziek die de ziel raakt. Verstilling afgewisseld met humor, stevige ritmes afgewisseld met lyrische melodieën, intensiteit met ontspanning en plezier. De zangeres neemt je mee in de bijzondere verhalen achter de liederen. Geniet van het prachtig samenspel tussen de drie muzikanten, die overduidelijk genieten van elkaars spel en vriendschap. Gasn-singer’ bestaat uit: Jos Somsen (zang), Marco Ludemann (gitaar en mandoline) en Renske Velthuis (viool, gitaar, zang en percussie).

De muzikanten ontmoetten elkaar toen zij in Tilburg aan het conservatorium en de dansacademie studeerden. Met de oprichting van volksmuziekorkest Yia Sou! gingen zij intensief samenwerken en verdiepte hun vriendschap zich. Toen Jos Somsen haar oude liefde, de joodse volksmuziek, weer wilde oppakken lag het dan ook voor de hand Renske en Marco te vragen samen met haar het trio Gasn-singer op te richten. Het trio deed vele optredens in besloten kring, bijvoorbeeld huiskamerconcerten voor Kunst in de Kamer, optredens op feesten en in kerkelijke groepen. Ook trad het trio op in verschillende concertseries met kamermuziekconcerten.

Alvast luisteren? Ga naar de website van Gasn-singer.

Kaartjes kopen?
Een plek in de boot kost 19,50 p.p. (incl. concert, vaartocht, 1 consumptie en gratis toegang museum De Pont). Reserveer via info@tilburgahoi.nl of bel naar 06 – 2551 5556.
Meer informatie

Je mag zoals bij alle eerdere Sous le Ponts je eigen kussentje, dekentje en een lantaarn of kaarsje in een glazen pot meenemen.

Powered by themekiller.com