Sous le Pont 12 september: Ruud Hermans, winnaar ‘The Voice Senior’

Uniek concert in zicht! Ruud Hermans met bassist Eric Coenen en violist Joost van Es in een bootje onder de brug. Die kans krijg je maar 1 keer. Door het coronavirus zijn er minder plaatsen te vergeven, dus deze keer nóg intiemer. Zien we je die zaterdag?

Velen kenden Ruud Hermans al van zijn vertrouwde stemgeluid op de radio. Zo presenteerde hij jarenlang o.a. ‘Het Theater Van Het Sentiment’ en ‘Country Time’ voor KRO. Daarnaast was Ruud al sinds de 70-er jaren een gewaardeerde singer-songwriter in de Nederlandse country-scene door de hit ‘Somewhere Between’ met zijn band ‘The Tumbleweeds’.

In 2019 kreeg zijn carrière nieuwe glans op het podium van ‘The Voice Senior’. Tijdens de 1e uitzending van ‘The Voice Senior’ liet Ruud al een verpletterende indruk achter, en dit bleef hij doen tot en met de finale.

Vanaf september 2020 staat Ruud met ‘BACK IN TOWN’ in de theaters. Hij speelt eigen songs, ‘covers die er toe doen’ en een aantal Americana/country klassiekers. Maar voordat zijn theatertour goed los gaat, speelt Ruud met bassist Eric Coenen en violist Joost van Es 12 september op het water tijdens ‘SOUS LE PONT’. Een unieke kans dus!
>> website Ruud Hermans

 

++++++++ LET OP ++++++++
Enkel nog kaarten beschikbaar voor publiek met een gehuurd of eigen bootje!

 

De Sous le Pont-concerten van Tilburg te Water zijn onderdeel van de culturele programmering Piushaven, en worden ondersteund door: Tapperij Burgemeester Jansen, Villa Pastorie, De Kuierlat, Sophie Tooten Media Producties en De Tilburgse Koerier.

Onder het motto ‘Sous le Pont, to De Pont’ geeft de instapkaart van dit Sous le Pont-concert ook gratis toegang tot museum voor Hedendaagse Kunst De Pont. Stichting Tilburg te Water is trots op deze fijne samenwerking.
>> meer informatie Sous le Pont concerten en botenverhuur

 

++++++++ LET OP ++++++++
Enkel nog kaarten beschikbaar voor publiek met een gehuurd of eigen bootje!

 

  1. Marianne en Fons van Raak says:

    Helaas hebben wij geen eigen bootje (meer)
    Kunnen we op een wachtlijst op een van jullie boten….?

Comments are closed.

Powered by themekiller.com